سلامتی و سبک زندگی

دئودورانت خانگی با زاج سفید

شاید از گوشه و کنار شنیده باشید که می توان از زاج سفید به عنوان ماده ای جهت رفع بوی بد عرق بدن استفاده کرد. در نوشتار حاضر به دنبال بررسی خلاصۀ این موضوع هستیم که چرا با توجه به ساختار شیمیایی زاج سفید که حاوی آلومینیوم است، استفاده از آن برای بدن بی ضرر …

دئودورانت خانگی با زاج سفید خواندن بیشتر & raquo؛

مضرات استفاده از جوش شیرین به جای شامپو

با فراگیر شدن استفاده از جوش شیرین به جای شامپو (روش no-poo) روش­ هایی ابداع شده اند که در آنها جوش شیرین در حال جایگزین شدن شامپوهای تجاری است. افرادی که برای مدتی (هرچند کوتاه) این روش ­های بدون شامپو را امتحان کرده ­اند مدعی هستند که استفاده از جوش شیرین حل شده در آب، …

مضرات استفاده از جوش شیرین به جای شامپو خواندن بیشتر & raquo؛

نفوذ مولکول های خارجی به داخل پوست چگونه انجام می شود؟

در مطلبی که در اینجا به آن پرداخته شده بود، علاوه بر اشاره به ترتیب استفاده از محصولات مراقبت پوست، یک قانون کلی برای ترتیب استفاده از این نوع از محصولات عنوان شده بود: محصولات را به ترتیب از رقیق ترین به غلیظ ترین روی پوست صورت استفاده کنید. دلیل این موضوع را می توان …

نفوذ مولکول های خارجی به داخل پوست چگونه انجام می شود؟ خواندن بیشتر & raquo؛

نیاسینامید:خواص و موارد مصرف

نیاسینامید ها از ساختارهای شیمیایی ارگانیکی هستند که ممکن است با توجه به لیست مواد تشکیل دهندۀ مکمل های ویتامینی، داروها یا محصولات مراقبت پوستی خود متوجه نام آنها شده باشید. اینکه در لیست مکمل های ویتامین شما قرار می گیرند تا حدودی نشاندهندۀ نوع آنهاست (یعنی می توان دریافت که نوعی از  ویتامین هستند) …

نیاسینامید:خواص و موارد مصرف خواندن بیشتر & raquo؛

اثر اسید هیالورونیک بر پوست

اسید هیالورونیک، از ترکیبات شیمیایی ای است که در مراقبت های مربوط به پوست از آن استفادۀ زیادی می شود. اینکه این ترکیب چیست و چطور برای پوست مفید واقع می شود موضوعاتی هستند که در ادامه به آن می پردازیم. اسید هیالورونیک چیست؟ اسید هیالورونیک ماده ای شفاف و چسبناک در طبقه بندی کلی …

اثر اسید هیالورونیک بر پوست خواندن بیشتر & raquo؛

انواع خاک رس برای استفادۀ آرایشی

خاک رس از جمله مواد طبیعی است که می تواند در ماسک های زیبایی مورد استفاده قرار گیرد. رس ها بر اساس منطقۀ جغرافیایی که از آن به دست آمده باشند، دارای رنگ ها و ترکیبات بعضاً متفاوت خواهند بود که همین تفاوت در خاصیت آنها، موجب شده است که هر نوع پوستی بتواند از …

انواع خاک رس برای استفادۀ آرایشی خواندن بیشتر & raquo؛

پراکسید بنزوئیل و درمان آکنه

شاید پراکسید بنزوئیل محصولی باشد که اکثر ما آگاهانه یا نا آگاهانه در زمان بلوغ و گذر از دوران نوجوانی و مرحلۀ ناخوشایند صبر در برابر جوش های صورت یا آکنه از آن استفاده کرده باشیم. برخی از ما با مراجعۀ چند باره به پزشک متخصص آن را دریافت کردیم و برخی نیز اصلاً با …

پراکسید بنزوئیل و درمان آکنه خواندن بیشتر & raquo؛

رتنوید (رتینویید) و خواص آن

رتنوید (یا رتینویید) ها که در بسیاری از داروها و کرم های مربوط به درمان آکنه یا چروک های پوستی مورد استفاده قرار می گیرند، در انواع مختلفی وجود دارند. تا قبل از آنکه در مورد ترتیب استفاده از محصولات مراقبتی پوست تحقیق کنم، تنها می دانستم که رِتِنوید برابر است با کرم ضد چروک …

رتنوید (رتینویید) و خواص آن خواندن بیشتر & raquo؛